De diensten van Noorderweer

Evenementen en

weerbewaking

Noorderweer verzorgt voor diverse (grote) evenementen de weersverwachting. Dit zijn bijvoorbeeld sportevenementen zoals de 4 Mijl van Groningen, de Groningen Urban Trail etc. of muziekevenementen zoals Kadepop . Op maat gemaakt en specifiek voor zo’n speciaal evenement. Handig voor de deelnemers, belangrijk voor de organisatie.

Voor TT Circuit Assen verzorgt Noorderweer ook het gehele jaar door de actuele weersverwachting. Speciaal zijn de grote evenementen zoals de Motul TT Assen of de WK Superbike waar weerbewaking nodig is. Zo weten de rijders en de bezoekers (soms zo’n 130.000 in een weekend) waar ze buiten aan toe zijn.

Ook is Noorderweer thuis in de luchtvaartmeteorologie, zo hebben wij de weerbriefing gedaan voor de piloten voor de Airshow Oostwold!.

Bent u voor uw evenement op zoek naar een betrouwbare weersverwachting of heeft u weerbewaking nodig? Laat het Noorderweer weten en neem contact op.

Weerlezing, -training of  

-workshop

Noorderweer verzorgt regelmatig presentaties, weerlezingen en ook weerworkshops en trainingen op maat. Zo heeft Noorderweer onlangs een 3-daagse weercursus verzorgt voor natuurorganisatie IVN Westerveld, een weerworkshop voor kinderen via Natuurmonumenten (Festival van Oerrr) en weerlezing en presenaties voor Land- en Tuinbouworganisatie (LTO),  fotoclubs en verenigingen zoals Vrouwen van Nu (www.vrouwenvannu.nl). Regelmatig werkt Noorderweer samen met fotograaf Karin Broekhuijsen (www.fotokarinbroekhuijsen.nl) en worden duo-presentaties gegeven!

Nieuwsgierig naar achtergronden, trends en feiten over weer- en klimaat? Een verdiepingsslag over het weer, zelf het weer voorspellen of een weertraining als zeiler? Laat het Noorderweer weten en neem contact op.

Internet en

mobiele telefoon

Noorderweer verzorgt dagelijks het actuele weerbericht voor Noord-Nederland. Voor die dag, de dag erna en de meerdaagse verwachting. Betrouwbaar, duidelijk en op maat per regio. Diverse websites maken gebruik van de weersinformatie van Noorderweer, zoals RTV Drenthe of RTV Oost. Met behulp van deze informatie zijn deze websites instaat om die weerinformatie te tonen die gevraagd worden voor die regio. Noorderweer is in staat om op aanvraag maatwerk te leveren.

Ook op uw mobiele telefoon is de weersinformatie van Noorderweer te zien of te horen (radioweerberichten). Het Noorderweer voor vandaag, morgen, de meerdaagse verwachting, de radarbeelden, weerwaarschuwingen, een blog, achtergronden, foto’s en video’s en nog veel meer. De gegevens worden automatisch in de juiste format weergegeven, wel zo makkelijk en vooral duidelijk. Noorderweer verzorgd genoemde informatie ook via Facebook en Twitter op @Noorderweer

Radio, krant

en tv

Noorderweer verzorgt dagelijks radioweerberichten in en voor de regio’s in Noord-Nederland, bijvoorbeeld voor RTV Drenthe. Deze weerberichten kunnen op maat samengesteld worden; u bepaalt de vorm en dus ook wat de luisteraars gaan horen. Noorderweer presenteert graag voor u het weer voor het noorden op radio en tv.

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakt regionaal weerbericht voor uw krant? Noorderweer helpt u hier graag mee. Ik ben erg benieuwd welke informatie u graag in uw krant wilt, zo dat deze informatie aanslaat en perfect aansluit bij uw lezers. Ik help u graag en houdt nadrukkelijk rekening met uw kosten. Als u nieuwsgierig bent in wat Noorderweer voor u kan betekenen, laat het me weten door contact met me op te nemen.

Offerte

Als Noorderweer iets voor u kan betekenen, vraag mij dan gerust een offerte op maat te maken. Dit kan telefonisch
(+31 (0)6-441 445 64) of u neemt online contact met mij op via het contactformulier.

Ik zal vervolgens persoonlijk reageren. Tip: ik kan ook workshops en lezingen over het weer verzorgen.